
En uppfriskande acaibowl som kombinerar acaipuré, banan och bär, toppad med granola, saftiga jordgubbar och L'OR kaffepärlor för ett helt nytt sätt att servera kaffe till frukostskålen. Du kan se fram emot en läcker kombination av smaker och texturer.
1 paket fryst acaipuré (osötad)
1 banan
1/2 kopp frysta bär (blåbär, hallon eller jordgubbar)
1/2 kopp mandelmjölk (eller valfritt mjölkalternativ)
1 msk honung eller agavesirap (valfritt)
Granola
Färska jordgubbar, skivade
L'OR Coffee Popping Pearls
Banan, skivad
Blanda fryst acaipuré, banan, frysta bär och mandelmjölk i en mixer.
Blanda till en slät och krämig konsistens. Om blandningen är för tjock kan du tillsätta lite mer mandelmjölk för att få önskad konsistens.
Smaka av och tillsätt honung eller agavesirap om du föredrar en sötare bas.
Häll acaiblandningen i en skål.
Toppa med granola, färska jordgubbar och L'OR kaffepärlor.
Avnjut direkt medan acaibasen fortfarande är kall och uppfriskande!