Upptäck den prisbelönta kaffemaskinen L'OR BARISTA® Sublime

 

 

 

Prisbelönt, kompakt design

Upptäck den kompakta designen och de rena linjerna hos kaffemaskinen L'OR BARISTA® Sublime. Denna eleganta kaffemaskin blir ett snyggt inslag i din övriga inredning. Den sofistikerade designen på L'OR BARISTA® Sublime är ett bevis på den finess med vilken maskinen tillagar espresso i alla dess variationer. L'OR BARISTA Sublime är en kraftfull kaffemaskin värdig de bästa baristorna.

Baristakvalitet

Det krävs ett högt tryck för att kunna utvinna det bästa ur varje kapsel och tillaga en riktig espresso. L'OR BARISTA Sublime tillagar kaffe av bästa baristakvalitet på bara några sekunder, tack vare trycket på hela 19 bar! Njut av en professionell espresso i hemmets lugna vrå.

Kompatibilitet

L'OR BARISTA® Sublime är kompatibel med de klassiska L'OR-espressokapslarna och XXL L'OR BARISTA®-kapslarna (för att brygga en dubbel espresso eller två koppar espresso samtidigt). Du kan också använda Nespresso®*-kapslar, andra kompatibla kapslar och de flesta märken i livsmedelsbutiker.

*Varumärke som ägs av en tredje part utan koppling till JACOBS DOUWE EGBERTS.

Användarvänlig

Oavsett om det är en klassisk espressokapsel eller en XXL L'OR BARISTA®-kapsel, känner L'OR BARISTA® Sublime automatiskt av vilken typ av kapsel du använder. Maskinen använder sedan rätt mängd vatten för att göra perfekt espresso, kopp efter kopp.