
Upplev L'OR:s version av tiramisu, med konstnärliga lager av krämig mascarpone, kaffedränkta savoiardikex (ladyfingers) och L'OR Popping Pearls. Varje tugga bjuder på en symfoni av texturer och smaker, med ett strössel av kakao och härliga popping pearls som kröning på verket. En sublim njutning som tar klassikern från ordinär till extraordinär.
400 ml vispgrädde
250 g mascarpone
5 msk finkornigt farinsocker
450 g L'OR Popping Pearls (en förpackning)
175 g savoiardikex (ladyfingers)
25 g mörk choklad
2 tsk kakaopulver
Vispa grädde, mascarpone och socker i en stor skål tills det tjocknar.
Häll hälften av L'OR Coffee Popping Pearls och tillhörande kaffevätska i en sil över en grund skål för att separera pärlorna från vätskan.
Du använder hälften av förpackningen nu och sparar den andra hälften till senare. Förvara de oanvända pärlorna i tillhörande kaffevätska i kylskåpet tills de ska serveras.
Doppa savoiardikexen i kaffevätskan för att blötlägga båda sidor.
Använd hälften av savoiardikexen för att lägga ett lager på botten av en dessertskål och sprid sedan ut hälften av grädden över dem.
Lägg på kaffepärlorna som du separerade tidigare ovanpå grädden och grovriv hälften av chokladen över pärlorna.
Lägg på ytterligare ett lager blötlagda savoiardikex och resten av krämen.
Täck och låt svalna några timmar eller över natten.
Strö över kakaopulver och toppa med riven choklad och resten av L'OR popping pearls före servering.