Tiramisu

Tiramisu med L'OR Popping Pearls

Tillagningstid:
30 min
Kylningstid: Från:
2 timmar till över natten

Upplev L'OR:s version av tiramisu, med konstnärliga lager av krämig mascarpone, kaffedränkta savoiardikex (ladyfingers) och L'OR Popping Pearls. Varje tugga bjuder på en symfoni av texturer och smaker, med ett strössel av kakao och härliga popping pearls som kröning på verket. En sublim njutning som tar klassikern från ordinär till extraordinär.

Ingredienser

  • 400 ml vispgrädde

  • 250 g mascarpone

  • 5 msk finkornigt farinsocker 

  • 450 g L'OR Popping Pearls (en förpackning)

  • 175 g savoiardikex (ladyfingers)

  • 25 g mörk choklad

  • 2 tsk kakaopulver

Tillagning:

01

Vispa grädde, mascarpone och socker i en stor skål tills det tjocknar.

02

Häll hälften av L'OR Coffee Popping Pearls och tillhörande kaffevätska i en sil över en grund skål för att separera pärlorna från vätskan.

03

Du använder hälften av förpackningen nu och sparar den andra hälften till senare. Förvara de oanvända pärlorna i tillhörande kaffevätska i kylskåpet tills de ska serveras.

04

Doppa savoiardikexen i kaffevätskan för att blötlägga båda sidor.

05

Använd hälften av savoiardikexen för att lägga ett lager på botten av en dessertskål och sprid sedan ut hälften av grädden över dem.

06

Lägg på kaffepärlorna som du separerade tidigare ovanpå grädden och grovriv hälften av chokladen över pärlorna.

07

Lägg på ytterligare ett lager blötlagda savoiardikex och resten av krämen.

08

Täck och låt svalna några timmar eller över natten.

09

Strö över kakaopulver och toppa med riven choklad och resten av L'OR popping pearls före servering.

swirl gold background new